Communauté Hellénique de Québec

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Η Ελληνική Κοινότητα Μόντρεαλ στέλνει τη δική της βοήθεια



7C9D9EC61E5943B510D1A0F61FC72B0FΕτοιμάσαν τα Χριστουγεννιάτικα καλάθια με φαγητά και γλυκά από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ και μοιρασθηκαν μέχρι τα Χριστούγεννα σε 100 οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Τα καλάθια που εγιναν προορίζονταν κυρίως για γέρους και μονογονεϊκές οικογένειες, ενώ στον κύκλο των οικονομικά αδυνάμων προστέθηκαν και κάποιοι Έλληνες νεομετανάστες ή επαναπατρισθέντες μετανάστες ενώ κάποια δέματα με παιχνίδια προορίζονταν για οικογένειες με παιδιά.
Περιέχουν φαγητά και γλυκά από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ για να μοιρασθηκαν τα Χριστούγεννα σε 100 οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Στη Στέγη Ηλικιωμένων της Κοινότητας προσφέρθηκε το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο γεύμα σε ανθρώπους της τρίτης ηλικίας με προσφορές από όλο το φάσμα της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ.
«Οι κοινωνικές υπηρεσίες της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ ετοιμάζουν κάθε χρόνο τη Χριστουγεννιάτικη συνεισφορά τους στην κοινωνία όχι μόνο την Ελληνική αλλά και την Κεμπεκιώτικη», δήλωσε η διευθύντρια Ελένη Φακωτάκη.
(πηγή:ana-mpa)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου